Title of the Event: 

Er du klar for Generasjon Z?

Subitle of the event 

Få et dypdykk i denne generasjonens behov 

Date 30. Oktober, 2019 

Location: Vulkan Arena, Oslo 

Time: 08:00 - 14:00

Description of conference 

Vet du hva Generasjon Z forventer av arbeidslivet? Benytter du deg av de unges digitale skaperevner? Er du og din bedrift klar for å integrere denne generasjonen? 

For å være en god leder og rekrutterer, er det viktig å forstå generasjonen. Hvilke verdier har Generasjon Z, hva ønsker de seg fra arbeidslivet, og hva tilfører de arbeidsplassen? 

 

Generasjon Z (1996-2007) er født i den digitale tidsalderen. De er flinke med teknologi, har knekt koden for kommunikasjon i sosiale medier og de verdsetter off-line-tiden på en ny måte. På sitt beste tilfører denne generasjonen bedriftene nye ideer, ny arbeidsflyt og nye arbeidsmåter.

 

Denne konferansen gjør et dypdykk i behovene til de som er mellom 12-23 år (generasjon Z) med et særlig fokus på de unge mellom 18-23 år som er på vei inn, eller allerede er, i arbeidslivet.

 

For 15 år siden var det ofte kun to generasjoner på samme arbeidsplass. I dag er det vanlig med fire generasjoner som hver har sine særtrekk på arbeidsmarkedet: Generasjon X, Y, Z og babyboomers. Dette kan skape gnisninger og har ofte et utspring i manglende forståelse for hverandres behov.Med denne konferansen ønsker vi å sette fokus på hvordan man kan spille hverandre gode på tvers av generasjoner.

For å belyse disse temaene, har vi invitert eksperter og ungdommer i generasjonen til et spennende program! 

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle

Program 

Program:

08.30  Registrering og frokost  

  

09.00  Name of timeslot  Velkommen og introduksjon

Name of presenter Torund Bryhn, CEO i Thought Laboratories

09.10         Name of timeslot    Generasjon Z: hvorfor er det viktig å forstå dem og hva trenger du å vite? 

 

Name of presenter and title Chloe Combi, forfatter av boken Generation Z, konsulent og Generasjon Z-ekspert

 

09.5o           Name of timeslot  Generasjon Z - de nye sjefene 

 

Name of presenter and title Elise By Olsen, 19 år, Redaksjonssjef i magasinet Wallet, ekspert på egen generasjon og etterspurt foredragsholder

 

10.15           Break Pause

 

10:45           Name of timeslot  Digitalt og humant lederskap - hvordan fremtidens lederskap er det Generasjon Z forventer,

 

Name of presenter and title Eduardo Ibacache Rodriguez, pasjonert nettverksbygger, ingeniør og leder. Han er talsperson for et humant og inkluderende lederskap. 

 

10.55           Name of timeslot  Er verdidrevet ledelse, en sterk HR-kultur og flat struktur nøkkelen til suksess?

Name of presenter and title TBA

 

11.05           Name of timeslot  Hvordan møter det offentlige den nye generasjonen? 

Name of presenter and title TBA

11:15/30      Lunch Lunsj  

 

12.00           Name of panel discussion  Paneldiskusjon om hvordan bedrifter må tenke nytt rundt det å være en attraktiv arbeidsplass  

 

Name of presenters  

Anita Krohn Traaseth i paneldiskusjon med Generasjon Z-erne: Elise By Olsen, Nicholas J. Boyd og Katharina Fries

 

12.45           Break Pause

 

13.00           Name of timeslot  Strategier og verktøy for hvordan du kommuniserer med Generasjon Z (engelsk) 

 

Name of presenters  Chloe Combi og Ingvil Gaasland

 

13:45          Name of timeslot   Paneldiskusjon som gir et dypdykk i hvordan det er å være i generasjon Z. 

 

Name of presenters  Chloe Combi snakker med tre ungdommer i Generasjon Z.

 

14:30           Slutt på dagens program  

Chloe Combi 

Chloe Combi er en ekspert på generasjon Z. Hun utga en av verdens første bøker om denne generasjonen allerede i 2015: Generation Z: Their voices, their lives. Chloe bor i Storbritannia. Hun har siden 2015 intervjuet mange tusen ungdommer både i UK og andre land og hun har derfor en unik ekspertise og innsikt i deres behov. Hun jobber med en revidert utgave av boken fra 2015. I tillegg er Chloe konsulent for toneangivende firmaer som Porsche, Google etc som trenger hjelp med å tette generasjonsgapet og søker å forstå generasjon Z. 

Speakers - Foredragsholderne og paneldebattantene:

Anita Krohn Traaseth

Anita Krohn Traaseth er næringslivsleder og skribent. Hun har vært administrerende direktør i Innovasjon Norge og Hewlett-Packard Norge. Krohn Traaseth startet sin karriere i arbeidslivet som trainee i IBM i 1996. Hun har fått flere utmerkelser for sitt arbeid i næringslivet.  I 2014 utga hun boken Godt nok for de svina: En leders tanker om mot, sårbarhet og troverdighet (Cappelen Damm). Anita Krohn Traaseth er fast lørdagsspaltist i Aftenposten og driver podcast-serien «Camel uten filter». Romanen Kamel uten filter er hennes skjønnlitterære debut. 

Hun er nå rådgiver i European Innovation Council (EIC), en enhet som skal kartlegge hvordan europeisk innovasjon- og start-up-selskaper best kan løftes frem for å konkurrere på verdensmarkedene.

Elise By Olsen

Elise By Olsen er 19 år og er hyppig omtalt som «verdens yngste redaktør» av magasinet Wallet, hun har gjort en TED talk der hun forteller om blant annet generasjon Z og post-internett-generasjonen, sine egne utfordringer og kampvilje mot etablerte normer, og hun har fått innpass i motebransjens innerste kretser både her hjemme og internasjonalt.

Elise har ekspertise på Generasjon Z i arbeidslivet og kulturfeltet, og har jobbet for Google, Gucci, Facebook, osv. Les mer om Elise på www.elisebyolsen.com 

Ingvil Gaasland 

Ingvil jobber til daglig som konsulent i Transcendent Group og har over 15 års fartstid fra innovativ, digital produktutvikling myntet på studenter og arbeidstakere. Hun har derfor lang erfaring med brukertester og i å forstå de unges behov og omsette disse i nyttige produkter. Hun er også en Girl Geek og teknologientusiast. 

Eduardo Ibacache Rodriguez 

Eduardo brenner for å bygge nettverk og er kjent for å gjennomføre eventer, holde foredrag og være en mentor innen lederskap, selvrealisering og digital kultur. Han kommer til å fortelle om forventningene til fremtidens arbeidsplass - en fremtid som fokuserer mer på mennesker, kultur, innovasjon og der mangfold og inkludering er en selvfølge. Til daglig jobber han i Fremtind.

Katharina Sinding-Larsen Fries

Katharina Sinding-Larsen Fries er 19 år og studerer kreativ markedskommunikasjon samtidig som hun jobber som prosjektleder-intern hos Try reklamebyrå. Katharina er nysgjerrig på egen generasjon og mulighetene og utfordringene de møter. 

Carsten Maartmann-Moe

Senior consultant with international experience, who masters both strategic, operational and technical aspects of the IT / information security field. Core interests include vulnerability management and penetration testing, strategic cyber security, digital forensics and IR, innovation, and secure development. Experience from both private and public sector customers. 

Torund Bryhn

er en ledende ekspert på å finne ord som tenner handling. Hun har mer enn 15 års erfaring innen energi, CCS, utenrikssaker, offentlig politikk og NGO  sektorer.

Hun er en anerkjent foredragsholder om offentlige saker, kommunikasjon, offentlig aksept, og har nylig snakket om hvordan man kan få offentlig aksept for CCS.

Nicolas J. Boyd 

er en ung profesjonell som studerer kommunikasjon

Ledelse ved Handelshøyskolen BI.

Han har vært en del av Model United Nations

Styret ved hans tidligere skole.

 

Mr. Boyd har fått verdifull innsikt i virksomheten

kommunikasjon og kundeforhold

Sponsors